
Libanesisk kylling og poteter
oppskrift på libanesisk kylling og poteter - en smakfull rett med krydder og friske ingredienser. perfekt for middagen, enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 8 oppkuttede kyllingbiter
- 8 mellomstore poteter, skrellet og delt i fire
- salt etter smak
- malt hvit pepper etter smak
- 4 fedd hvitløk, knust
- 1/2 kopp ekstra jomfru olivenolje
- 1 kopp fersk sitronsaft
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
- 2Legg kylling og poteter i en stor ildfast form. Krydre rikelig med salt og hvit pepper.
- 3I en bolle, rør sammen hvitløk, olivenolje og sitronsaft. Hell over kylling og poteter. Dekk formen med aluminiumsfolie.
- 4Stek i den forvarmede ovnen i 30 minutter. Fjern folien, øk temperaturen til 245 grader Celsius (475 grader Fahrenheit), og kok til kylling og poteter er gylne, ca. 30 minutter.



