Libanesisk kylling og poteter

Libanesisk kylling og poteter

oppskrift på libanesisk kylling og poteter - en smakfull rett med krydder og friske ingredienser. perfekt for middagen, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 8 oppkuttede kyllingbiter
  • 8 mellomstore poteter, skrellet og delt i fire
  • salt etter smak
  • malt hvit pepper etter smak
  • 4 fedd hvitløk, knust
  • 1/2 kopp ekstra jomfru olivenolje
  • 1 kopp fersk sitronsaft

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
  2. 2Legg kylling og poteter i en stor ildfast form. Krydre rikelig med salt og hvit pepper.
  3. 3I en bolle, rør sammen hvitløk, olivenolje og sitronsaft. Hell over kylling og poteter. Dekk formen med aluminiumsfolie.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen i 30 minutter. Fjern folien, øk temperaturen til 245 grader Celsius (475 grader Fahrenheit), og kok til kylling og poteter er gylne, ca. 30 minutter.