Hello Fresh Mobile Banner
Tom Ka Gai (Kokosnøttkyllingsuppe)

Tom Ka Gai (Kokosnøttkyllingsuppe)

oppskriften på tom ka gai, en thailandsk kokosnøtt-kyllingsuppe. lær hvordan du lager denne smakfulle og enkle retten hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3/4 pund benfri, skinnfri kyllingkjøtt
  • 3 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 2 (14 ounces) bokser kokosmelk
  • 2 kopper vann
  • 2 spiseskjeer finhakket fersk ingefærrot
  • 4 spiseskjeer fiskesaus
  • 1/4 kopp fersk limejuice
  • 1/4 teskje cayennepepper
  • 1/2 teskje malt gurkemeie
  • 2 spiseskjeer tynne skiver av grønn løk
  • 1 spiseskje hakket fersk koriander

Fremgangsmåte

  1. 1Kutt kyllingen i tynne strimler og stek den i olje i 2 til 3 minutter, til kyllingen blir hvit.
  2. 2I en kjele, kok opp kokosmelk og vann. Skru ned varmen. Tilsett ingefær, fiskesaus, limesaft, cayennepepper og gurkemeie. La det småkoke til kyllingen er ferdig, ca. 10 til 15 minutter.
  3. 3Strø over hakket vårløk og frisk koriander, og server rykende varm.