Saftige ekstra krydrede grillede kyllingvinger

Saftige ekstra krydrede grillede kyllingvinger

oppskrift på saftige og smakfulle grillede kyllingvinger med ekstra smakstilsetninger. perfekt for sommergrilling og sosiale sammenkomster.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 kopp eplesidereddik
  • 3/4 kopp majones
  • 2 spiseskjeer Worcestershire-saus
  • 2 spiseskjeer rød chilipulver
  • 1 teskje cayennepepper
  • 1 teskje svart pepper
  • 1 teskje hot pepper-saus (for eksempel Frank's RedHot®)
  • 4 pund kyllingvinger

Fremgangsmåte

  1. 1Bland eplesidereddik, majones, Worcestershire-saus, chilipulver, cayennepepper, svart pepper og hot sauce i en stor bolle.
  2. 2Overfør kyllingvingene til sausen og bland godt. Sett i kjøleskapet i 1 time.
  3. 3Forvarm innendørsgrillen på middels høy varme; sørg for at kjøkkenet er godt ventilert.
  4. 4Legg vingene på grillen og snu dem hver 1 1/2 minutt for å få en fin, brent skorpe rundt hele og unngå brent smak.
  5. 5Total koketid er omtrent 12 minutter, eller til den indre temperaturen er 74 grader Celsius (165 grader Fahrenheit).
  6. 6Server med din favorittkjøleskapsdipp med blåmuggost!