
Saftige ekstra krydrede grillede kyllingvinger
oppskrift på saftige og smakfulle grillede kyllingvinger med ekstra smakstilsetninger. perfekt for sommergrilling og sosiale sammenkomster.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 kopp eplesidereddik
- 3/4 kopp majones
- 2 spiseskjeer Worcestershire-saus
- 2 spiseskjeer rød chilipulver
- 1 teskje cayennepepper
- 1 teskje svart pepper
- 1 teskje hot pepper-saus (for eksempel Frank's RedHot®)
- 4 pund kyllingvinger
Fremgangsmåte
- 1Bland eplesidereddik, majones, Worcestershire-saus, chilipulver, cayennepepper, svart pepper og hot sauce i en stor bolle.
- 2Overfør kyllingvingene til sausen og bland godt. Sett i kjøleskapet i 1 time.
- 3Forvarm innendørsgrillen på middels høy varme; sørg for at kjøkkenet er godt ventilert.
- 4Legg vingene på grillen og snu dem hver 1 1/2 minutt for å få en fin, brent skorpe rundt hele og unngå brent smak.
- 5Total koketid er omtrent 12 minutter, eller til den indre temperaturen er 74 grader Celsius (165 grader Fahrenheit).
- 6Server med din favorittkjøleskapsdipp med blåmuggost!