10-minutters riskaker

10-minutters riskaker

Lær hvordan du lager deilige riskaker på bare 10 minutter. Perfekt som snacks eller frokost, enkel å lage og sunn.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1/2 kopp kokt hvit ris
  • 1 egg
  • 1 spiseskje hakket fersk basilikum (valgfritt)
  • 1 teskje melk
  • salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • 1 1/2 teskje smør

Fremgangsmåte

  1. 1Bland ris, egg, basilikum, melk, salt og pepper i en bolle.
  2. 2Smelt smør i en stekepanne over middels varme. Hell risblandingen i pannen i to like deler. Stek til bunnen er gyllenbrun, ca. 3 minutter. Snu og fortsett å steke til den andre siden er gyllenbrun, ca. 2 minutter til.