
Lavkarbo bananproteinmuffins
Oppdag en enkel oppskrift på lavkarbo banan protein muffins. Perfekt for en sunn frokost eller mellommåltid, rik på proteiner og lav på karbohydrater.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
frokost
Ingredienser
- 1. 1 1/2 kopper havregryn
- 2. 2 modne bananer, most
- 3. 1/2 kopp kremet naturlig peanøttsmør
- 4. 2 egg
- 5. 1/4 kopp linfrømel
- 6. 1/4 kopp mandelmel
- 7. 1/4 kopp naturell, fettfri gresk yoghurt
- 8. 1/4 kopp agavesirup
- 9. 2 spiseskjeer vaniljeekstrakt
- 10. 1 spiseskje pulverisert stevia til baking
- 11. 1 spiseskje kanel
- 12. 1 teskje lønnesmakstilsetning (valgfritt)
- 13. 1 teskje bakepulver
- 14. 1/2 teskje natron
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør 15 muffinsformer eller dekk dem med aluminiumsfolieformer.
- 22. Bland havregryn, bananer, peanøttsmør, egg, linfrømel, mandelmel, yoghurt, agavesirup, vaniljeekstrakt, stevia, kanel, lønnesiruparoma, bakepulver og natron i en kjøkkenmaskin eller food processor til røren er jevn. Fyll hver muffinsform ca. 3/4 fulle med røre.
- 33. Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne kommer ut ren når den stikkes i midten, ca. 25 minutter. La muffinsene avkjøle i muffinsformene i 5 minutter før de flyttes over på en avkjølingsrist for å avkjøle helt.