Lavkarbo bananproteinmuffins

Lavkarbo bananproteinmuffins

Oppdag en enkel oppskrift på lavkarbo banan protein muffins. Perfekt for en sunn frokost eller mellommåltid, rik på proteiner og lav på karbohydrater.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
frokost

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper havregryn
  • 2. 2 modne bananer, most
  • 3. 1/2 kopp kremet naturlig peanøttsmør
  • 4. 2 egg
  • 5. 1/4 kopp linfrømel
  • 6. 1/4 kopp mandelmel
  • 7. 1/4 kopp naturell, fettfri gresk yoghurt
  • 8. 1/4 kopp agavesirup
  • 9. 2 spiseskjeer vaniljeekstrakt
  • 10. 1 spiseskje pulverisert stevia til baking
  • 11. 1 spiseskje kanel
  • 12. 1 teskje lønnesmakstilsetning (valgfritt)
  • 13. 1 teskje bakepulver
  • 14. 1/2 teskje natron

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør 15 muffinsformer eller dekk dem med aluminiumsfolieformer.
  2. 22. Bland havregryn, bananer, peanøttsmør, egg, linfrømel, mandelmel, yoghurt, agavesirup, vaniljeekstrakt, stevia, kanel, lønnesiruparoma, bakepulver og natron i en kjøkkenmaskin eller food processor til røren er jevn. Fyll hver muffinsform ca. 3/4 fulle med røre.
  3. 33. Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne kommer ut ren når den stikkes i midten, ca. 25 minutter. La muffinsene avkjøle i muffinsformene i 5 minutter før de flyttes over på en avkjølingsrist for å avkjøle helt.