Salsa Costeña

Salsa Costeña

oppskriften på salsa costena gir deg en smakfull og enkel måte å lage meksikansk salsa på hjemme. perfekt som tilbehør til mange retter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 6 costeno amarillo chilipepper
  • 1/2 pund tomatillos, skrellet
  • 1 fedd hvitløk
  • 1/2 kopp hakket løk
  • 1/3 kopp hakket fersk koriander
  • 1/2 teskje salt

Fremgangsmåte

  1. 1I en middels stor jernpanne over middels høy varme, kok opp de gule chilipepperne, og rør konstant til de er mørkebrune. Ikke la peppersene brenne seg. Ta av varmen og sett til side.
  2. 2Legg tomatillos i en middels stor kjele med nok vann til å dekke dem. Kok opp. Kok i 5 minutter, fjern fra varmen og sil av vannet.
  3. 3Legg chilipepper, tomatillos og hvitløk i en blender eller foodprocessor. Kjør til det er jevnt og glatt.
  4. 4Overfør chilipepperblandingen til en middels stor bolle. Bland inn løk, koriander og salt. Sett i kjøleskapet til servering.