
Sunne skinke- og egge-muffins
Lær hvordan du lager deilige og sunne ham- og egge-muffins. Perfekt til frokost eller som en næringsrik snack. Enkel å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 6
frokost
Ingredienser
- Kokende spray
- 6 store egg
- 1 ½ kopper frossen hakket spinat, tint og avrennet
- 1 kopp hakket rød paprika
- 200 gram terningkokt skinke
- ¾ kopp eggehviter
- ¼ kopp smuldret fetaost
- 2 spiseskjeer vann
- salt og nykvernet svart pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Spray 12 muffinsformer med matlagingsspray eller kle dem med papirformer.
- 2Bland egg, spinat, rød paprika, skinke, eggehviter, fetaost, vann, salt og pepper i en stor bolle. Hell eggeblandingen i de forberedte muffinsformene.
- 3Stek i den forvarmede ovnen til de er faste i midten, ca. 20 til 25 minutter.