Sunne skinke- og egge-muffins

Sunne skinke- og egge-muffins

Lær hvordan du lager deilige og sunne ham- og egge-muffins. Perfekt til frokost eller som en næringsrik snack. Enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 6
frokost

Ingredienser

  • Kokende spray
  • 6 store egg
  • 1 ½ kopper frossen hakket spinat, tint og avrennet
  • 1 kopp hakket rød paprika
  • 200 gram terningkokt skinke
  • ¾ kopp eggehviter
  • ¼ kopp smuldret fetaost
  • 2 spiseskjeer vann
  • salt og nykvernet svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Spray 12 muffinsformer med matlagingsspray eller kle dem med papirformer.
  2. 2Bland egg, spinat, rød paprika, skinke, eggehviter, fetaost, vann, salt og pepper i en stor bolle. Hell eggeblandingen i de forberedte muffinsformene.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen til de er faste i midten, ca. 20 til 25 minutter.