Hello Fresh Mobile Banner
Reker og fetaost med pasta

Reker og fetaost med pasta

Lær hvordan du lager en deilig shrimp and feta med pasta. En rask og smakfull rett perfekt for en rask middag eller helgekos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 8 unser orzo-pasta
  • 3 spiseskjeer olivenolje
  • 1/2 liten løk, hakket
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 bokser á 14,5 unser hakkede tomater i juice
  • 1/2 kopp vann
  • 1/2 kopp tørr hvitvin
  • 1/2 teskje hakket frisk oregano
  • 1/2 teskje salt
  • 1 1/2 pund store reker, skrellet og renset
  • 4 unser smuldret fetaost
  • 2 spiseskjeer hakket frisk persille

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Kok orzo i det kokende vannet, rør av og til, til det er kokt gjennom, men fortsatt har litt tyggemotstand, ca. 11 minutter. Sil av vannet.
  2. 2Varm opp olje i en stor stekepanne over middels varme; kok og rør løk til den er lett myk, ca. 3 minutter. Tilsett hvitløk og kok til det begynner å dufte, ca. 1 minutt. Bland tomater i juice, vann, vin, oregano og salt inn i løkblandingen; kok og rør til sausen har tyknet, ca. 10 minutter.
  3. 3Bland reker inn i sausen og kok til rekene er gjennomkokte, 2–3 minutter. Rør inn fetaost og persille i sausen; server over orzoen.