Harde salamikopper

Harde salamikopper

Lær hvordan du lager smakfulle hard salami cups med enkle steg. Perfekt som forrett eller snacks for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 6
forrett

Ingredienser

  • 1/2 pund skivet hard salami
  • 1 (8 unser) pakke kremost, myknet
  • 1 (6,5 unser) pakke spinat-artisjokkdip (for eksempel TGI Friday's®)
  • 1/2 teskje hvitløkspulver

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 2Trykk salamiskivene ned i mini-muffinsformer for å dekke bunnen.
  3. 3Bland kremost, spinat- og artisjokkdip, og hvitløkspulver i en bolle; skje blandingen oppi de salami-kledde muffinsformene.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen til fyllet ser kremaktig ut, ca. 10 minutter.