Ninabell's forrett-kjøttboller

Ninabell's forrett-kjøttboller

Lær hvordan du lager deilige appetittvekkende kjøttboller med denne enkle oppskriften fra ninabell. Perfekt som forrett eller snacks.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3 kopper ketchup
  • 1 (16 unser) krukke druegelé
  • 1 teskje hvitløkspulver
  • salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • 1,36 kilo frosne kjøttboller

Fremgangsmåte

  1. 1Rør ketchup og druegelé sammen i en stor kjele eller en nederlandsk ovn over middels varme; kok under omrøring til det er jevnt, ca. 5 minutter. Rør inn hvitløkspulver, salt og pepper i ketchupblandingen.
  2. 2Legg kjøttboller i ketchupblandingen; la det småkoke, rør av og til, til kjøttbollene er gjennomvarme og sausen har tyknet litt, ca. 1 time.