Ninabell's forrett-kjøttboller
Lær hvordan du lager deilige appetittvekkende kjøttboller med denne enkle oppskriften fra ninabell. Perfekt som forrett eller snacks.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 3 kopper ketchup
- 1 (16 unser) krukke druegelé
- 1 teskje hvitløkspulver
- salt og nykvernet svart pepper etter smak
- 1,36 kilo frosne kjøttboller
Fremgangsmåte
- 1Rør ketchup og druegelé sammen i en stor kjele eller en nederlandsk ovn over middels varme; kok under omrøring til det er jevnt, ca. 5 minutter. Rør inn hvitløkspulver, salt og pepper i ketchupblandingen.
- 2Legg kjøttboller i ketchupblandingen; la det småkoke, rør av og til, til kjøttbollene er gjennomvarme og sausen har tyknet litt, ca. 1 time.





