Rosmarin- og kanelbakt butternut squash-suppe

Rosmarin- og kanelbakt butternut squash-suppe

oppskrift på en varmende og smakfull butternut squash suppe med rosmarin og kanel, perfekt for høst og vinter

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 oz ferske rosmarinstilker
  • 4 spiseskjeer smør, smeltet
  • 1 (3 pund) smørkuttet gresskar – skrelt, frøet og kuttet i 2,5 cm terninger
  • 1/2 kopp brunt sukker, pakket
  • 2 teskjeer malt kanel
  • 2 teskjeer salt
  • 1/2 teskje svart pepper
  • 2 kopper Swanson® usaltet kyllingbuljong

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 220 grader C (425 grader F). Legg et stort bakepapir på en bakeplate, og fordel rosmarinstilker i ett lag på bakepapiret.
  2. 2Ha squashterningene i en stor bolle. Vend dem med smør til de er jevnt dekket. Tilsett brunt sukker, kanel, salt og pepper, og vend igjen for å fordele krydderne jevnt. Fordel squashterningene jevnt over rosmarinstilkene på den forberedte bakeplaten.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen til squashen er mør, ca. 25 minutter.
  4. 4Ta ut rosmarinstilkene med tang, og fjern eventuelle løse rosmaribiter.
  5. 5Løft opp bakepapiret og skyv de stekte squashbitene over i en 3-liters kjele. Tilsett Swanson® Uten salt kyllingkraft og kok opp. Fjern kjelen fra varmen.
  6. 6Bruk en stavmikser (eller vanlig blender) til å blende squashblandingen til den er jevnt glatt.