Rosmarin- og kanelbakt butternut squash-suppe
oppskrift på en varmende og smakfull butternut squash suppe med rosmarin og kanel, perfekt for høst og vinter
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 oz ferske rosmarinstilker
- 4 spiseskjeer smør, smeltet
- 1 (3 pund) smørkuttet gresskar – skrelt, frøet og kuttet i 2,5 cm terninger
- 1/2 kopp brunt sukker, pakket
- 2 teskjeer malt kanel
- 2 teskjeer salt
- 1/2 teskje svart pepper
- 2 kopper Swanson® usaltet kyllingbuljong
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 220 grader C (425 grader F). Legg et stort bakepapir på en bakeplate, og fordel rosmarinstilker i ett lag på bakepapiret.
- 2Ha squashterningene i en stor bolle. Vend dem med smør til de er jevnt dekket. Tilsett brunt sukker, kanel, salt og pepper, og vend igjen for å fordele krydderne jevnt. Fordel squashterningene jevnt over rosmarinstilkene på den forberedte bakeplaten.
- 3Stek i den forvarmede ovnen til squashen er mør, ca. 25 minutter.
- 4Ta ut rosmarinstilkene med tang, og fjern eventuelle løse rosmaribiter.
- 5Løft opp bakepapiret og skyv de stekte squashbitene over i en 3-liters kjele. Tilsett Swanson® Uten salt kyllingkraft og kok opp. Fjern kjelen fra varmen.
- 6Bruk en stavmikser (eller vanlig blender) til å blende squashblandingen til den er jevnt glatt.