Befylte kjøttburritos

Befylte kjøttburritos

Lær hvordan du lager deilige smothered beef burritos med denne enkle oppskriften. Perfekt for en smakfull middag eller lunsj for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1,8 kg kjøttdeig av storfe
  • 1/4 kopp hakket løk
  • 2 bokser á 425 g med bønnefri chili (for eksempel Hormel®)
  • 1 kopp salsa
  • 12 store mais-tortillas, varmet
  • 2 bokser á 300 g med kyllingsuppe med krem
  • 1 beger á 450 g med rømme
  • 6 kopper revet Cheddar-ost

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme. Stek og rør inn storfekjøtt og løk i den varme pannen til det er brunt og smuldrende, ca. 5 til 7 minutter; sil av fettet og kast det. Tilsett chili og salsa, og bland godt.
  3. 3Fyll tortillalefser med halvparten av storfekjøttblandingen og rull dem sammen til burritos. Bland den resterende storfekjøttblandingen med kyllingsuppe og rømme. Dekk bunnen av to ildfaste former på 23x33 cm (9x13 tommer) med suppe- og storfekjøttblanding. Plasser burritos i formene, og dekk med resten av suppe- og storfekjøttblandingen. Strø revet cheddarost over burritos. Dekk formen med aluminiumsfolie.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen til burritos er gjennomvarme og osten bobler, ca. 40 til 45 minutter.