Krydret riskaker med meksikansk sjokolade

Krydret riskaker med meksikansk sjokolade

oppskrift på smakfulle krydrede riskaker med meksikansk sjokolade, perfekte som snacks eller dessert. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1 kopp smør, myknet
  • 3/4 kopp hvitt sukker
  • 3/4 kopp brunt sukker
  • 2 egg
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 2 kopper hvetemel
  • 1 teskje bakepulver
  • 1 teskje natron
  • 1 teskje malt kanel
  • 1/2 teskje salt
  • 1/4 teskje cayennepepper (valgfritt)
  • 1 pose (250 g) Uncle Ben's® Ready Rice® Basmati, kokt og avkjølt
  • 1 kopp hakkede valnøtter
  • 3 tabletter mexicansk sjokolade (som Chocolate Ibarra®), grovhakket

Fremgangsmåte

  1. 1Pisk smør, hvitt sukker og brunt sukker sammen i en bolle til det blir luftig. Pisk inn egg og vanilje.
  2. 2Bland mel, bakepulver, natron, kanel, salt og cayennepepper i en separat bolle.
  3. 3Bland de tørre ingrediensene inn i smørblandingen. Rør inn kokt ris, hakkede valnøtter og hakket sjokolade.
  4. 4Dekk bollen med plastfolie og sett den i kjøleskapet i 1 time.
  5. 5Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør lett et bakepapirkledd stekebrett.
  6. 6Rull deigen til kuler på størrelse med valnøtter; legg dem på stekebrettet, ca. 12 per brett.
  7. 7Stek i den forvarmede ovnen til de er gyldne, ca. 15 minutter. La dem avkjøle på brettet i 5 til 10 minutter; overfør deretter til en avkjølingsrist for å avkjøles helt.