Candy Apple Butter
Lær hvordan du lager deilig candy apple butter hjemme. En søt og kremet godbit som passer perfekt til høst- og vinterdager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 4 Honeycrisp- epler – skrellet, kjernet og hakket
- 1 sitron, presset
- 1/4 kopp kanelrøde hot candies
- 2 spiseskjeer brunt sukker, eller etter smak
- 1 spiseskje malt ingefær
- 1/8 teskje malt nellik
- 2 kopper usøtet eplejuice, eller etter behov
Fremgangsmåte
- 1Bland epler og sitronsaft i en bolle.
- 2Ha omtrent halvparten av eplene i en slow cooker sammen med kanelstenger, brunt sukker, ingefær og nellik; rør om. Hell nok eplejuice over blandingen til å nesten, men ikke helt, dekke eplene.
- 3Kok på lav varme, av og til omrøring, til sukkertøyene er oppløst, ca. 1 time.
- 4Øk varmen til høy og fortsett kokingen til eplene har begynt å miste formen, ca. 4 timer.
- 5Tilsett de resterende eplene i slow cookeren.
- 6Reduser varmen til lav og fortsett kokingen til ønsket konsistens er oppnådd, minst 3 timer.