Candy Apple Butter

Candy Apple Butter

Lær hvordan du lager deilig candy apple butter hjemme. En søt og kremet godbit som passer perfekt til høst- og vinterdager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 4 Honeycrisp- epler – skrellet, kjernet og hakket
  • 1 sitron, presset
  • 1/4 kopp kanelrøde hot candies
  • 2 spiseskjeer brunt sukker, eller etter smak
  • 1 spiseskje malt ingefær
  • 1/8 teskje malt nellik
  • 2 kopper usøtet eplejuice, eller etter behov

Fremgangsmåte

  1. 1Bland epler og sitronsaft i en bolle.
  2. 2Ha omtrent halvparten av eplene i en slow cooker sammen med kanelstenger, brunt sukker, ingefær og nellik; rør om. Hell nok eplejuice over blandingen til å nesten, men ikke helt, dekke eplene.
  3. 3Kok på lav varme, av og til omrøring, til sukkertøyene er oppløst, ca. 1 time.
  4. 4Øk varmen til høy og fortsett kokingen til eplene har begynt å miste formen, ca. 4 timer.
  5. 5Tilsett de resterende eplene i slow cookeren.
  6. 6Reduser varmen til lav og fortsett kokingen til ønsket konsistens er oppnådd, minst 3 timer.