Hello Fresh Mobile Banner
Kamskjell- og kyllingceviche

Kamskjell- og kyllingceviche

oppskrift på scallop ceviche de gallo, en frisk og smakfull forrett med sjømat, perfekt for sommeren. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 poblano-chili, delt på langs og uten frø
  • 1 serrano-chili, delt på langs og uten frø
  • 450 gram små bay-scampi
  • 1/2 kopp fersk limejuice
  • 4 tomater, hakket, eller mer etter smak
  • 1 rød løk, hakket
  • 1/2 bunt fersk koriander, hakket
  • salt og nykvernet svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Sett ovnristen omtrent 15 centimeter fra varmekilden og forvarm ovnens grillelement. Legg et bakepapir på en stekeplate.
  2. 2Plasser poblano- og serranoskiver med snittflaten ned på det dekkede bakepapiret.
  3. 3Rist under den forvarmede grillelementet til skinnet på paprikaene har blitt svart og boblet seg opp, ca. 5 til 8 minutter. Legg de svarte paprikaene i en bolle og dekk tett med plastfolie. La paprikaene dampe mens de avkjøles, ca. 20 minutter. Fjern og kast skinnet. Finhakk kjøttet.
  4. 4Kok opp en stor kjele med vann. Tilsett kamskjellene og kok i 1 minutt. Sil av vannet og overfør til en glass- eller keramikkbolle.
  5. 5Hell limesaft over kamskjellene. Rør inn de ristede paprikaene, tomatene, løken, korianderen, salt og pepper. Dekk til med plastfolie og sett i kjøleskapet til cevichen har fått tid til å blande smakene og kamskjellene er ugjennomsiktige, ca. 2 timer.
  6. 6Fordel cevichen jevnt i 6 martiniglass eller margaritaglass før servering.