Au Gratin-poteter på grillen
Lær hvordan du lager deilige au gratin poteter på grillen. Perfekt for sommergrilling og utendørs middager. Enkel oppskrift og tips!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- Canola-oljespray til matlaging
- 8 små røde poteter, i terninger
- 1/4 kopp brødsmuler
- 2 spiseskjeer revet Parmesanost
- En klype krydret salt, eller etter smak
- Nykvernet svart pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Forvarm grillen til middels varme. Spray en 60 cm lang bit med aluminiumsfolie med matlagingsspray.
- 2Legg potetene på den forberedte biten med aluminiumsfolie; spray med matlagingsspray.
- 3Bland brødsmuler, Parmesanost, krydret salt og pepper i en bolle; strø over potetene. Brett aluminiumsfolien over potetblandingen og forsegle kantene godt.
- 4Stek på grillen til potetene er møre, ca. 20 til 30 minutter.