Au Gratin-poteter på grillen

Au Gratin-poteter på grillen

Lær hvordan du lager deilige au gratin poteter på grillen. Perfekt for sommergrilling og utendørs middager. Enkel oppskrift og tips!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • Canola-oljespray til matlaging
  • 8 små røde poteter, i terninger
  • 1/4 kopp brødsmuler
  • 2 spiseskjeer revet Parmesanost
  • En klype krydret salt, eller etter smak
  • Nykvernet svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm grillen til middels varme. Spray en 60 cm lang bit med aluminiumsfolie med matlagingsspray.
  2. 2Legg potetene på den forberedte biten med aluminiumsfolie; spray med matlagingsspray.
  3. 3Bland brødsmuler, Parmesanost, krydret salt og pepper i en bolle; strø over potetene. Brett aluminiumsfolien over potetblandingen og forsegle kantene godt.
  4. 4Stek på grillen til potetene er møre, ca. 20 til 30 minutter.