Perfekte eplechips

Perfekte eplechips

oppskrift på perfekte epleskiver som er sprø, søte og sunne. En enkel oppskrift for en deilig snack eller dessert.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1/4 kopp limejuice
  • 1/4 kopp vann
  • 1 spiseskje hvitt sukker
  • 1 Granny Smith-eple, skåret i 1/16-tommers tykke skiver
  • 1 rødt eple (for eksempel Paula), skåret i 1/16-tommers tykke skiver
  • fleur de sel (havsalt) etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 170 grader Fahrenheit (77 grader Celsius). Legg to bakeplater med bakepapir og pensle lett med olje på papiret.
  2. 2Rør limejuice, vann og sukker i en bolle til sukkeret er oppløst. Dypp epleskivene i limejuiceblandingen for å kombinere smakene, i 2 til 5 minutter. Sil av og kast væsken.
  3. 3Legg epleskivene i ett lag med omtrent 3 mm mellomrom på de forberedte bakeplatene. Strø over Fleur de Sel.
  4. 4Stek eplene i den forvarmede ovnen til de er tørre og sprø, ca. 4 timer. Avkjøl helt før du forsiktig løsner dem fra bakepapiret.