Meksikanske fylte pasta shells

Meksikanske fylte pasta shells

Lær hvordan du lager mexicanske stuffed shells med ost, kjøtt og krydder. En enkel og smakfull rett som passer perfekt til hverdagsmiddagen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 36 store pasta-skall
  • 450 gram magert kjøttdeig av storfe
  • 1 kopp vann
  • 1 pakke taco-krydderblanding (1,25 unser)
  • 1 boks refried bønner (16 unser)
  • 1 kopp revet Cheddar-ost
  • 1 boks hakkede grønne chili (4 unser)
  • 1 boks tomatsaus (8 unser)
  • 3/4 kopp picante-saus

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Kok makaroni i det kokende vannet, rør av og til, til det er mørt men fortsatt har litt tyggemotstand, ca. 8–10 minutter. Sil av vannet.
  3. 3Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme. Stek og rør inn storfekjøtt i den varme pannen til det er brunt og smuldrer, ca. 5–7 minutter; sil av fettet. Tilsett vann og tacokrydder, og la det småkoke til det tykner, ca. 5 minutter.
  4. 4Rør inn refried beans, revet Cheddarost og grønne chilis i det stekte storfekjøttet; kok og rør til osten er smeltet og blandingen er jevn, ca. 5 minutter. Fyll skjellene med storfeblandingen.
  5. 5Bland tomatsaus og picantesaus i en kjele over middels lav varme; kok opp og rør til det er gjennomvarmt, ca. 5–7 minutter. Fordel ½ kopp saus i bunnen av en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form.
  6. 6Plasser de fylte skjellene side om side i ildfastformen og dekk med resten av sausen. Dekk formen med aluminiumsfolie.
  7. 7Stek i den forvarmede ovnen i 40 minutter. La den stå i 5 minutter før servering.