Meksikanske fylte pasta shells
Lær hvordan du lager mexicanske stuffed shells med ost, kjøtt og krydder. En enkel og smakfull rett som passer perfekt til hverdagsmiddagen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 36 store pasta-skall
- 450 gram magert kjøttdeig av storfe
- 1 kopp vann
- 1 pakke taco-krydderblanding (1,25 unser)
- 1 boks refried bønner (16 unser)
- 1 kopp revet Cheddar-ost
- 1 boks hakkede grønne chili (4 unser)
- 1 boks tomatsaus (8 unser)
- 3/4 kopp picante-saus
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Kok makaroni i det kokende vannet, rør av og til, til det er mørt men fortsatt har litt tyggemotstand, ca. 8–10 minutter. Sil av vannet.
- 3Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme. Stek og rør inn storfekjøtt i den varme pannen til det er brunt og smuldrer, ca. 5–7 minutter; sil av fettet. Tilsett vann og tacokrydder, og la det småkoke til det tykner, ca. 5 minutter.
- 4Rør inn refried beans, revet Cheddarost og grønne chilis i det stekte storfekjøttet; kok og rør til osten er smeltet og blandingen er jevn, ca. 5 minutter. Fyll skjellene med storfeblandingen.
- 5Bland tomatsaus og picantesaus i en kjele over middels lav varme; kok opp og rør til det er gjennomvarmt, ca. 5–7 minutter. Fordel ½ kopp saus i bunnen av en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form.
- 6Plasser de fylte skjellene side om side i ildfastformen og dekk med resten av sausen. Dekk formen med aluminiumsfolie.
- 7Stek i den forvarmede ovnen i 40 minutter. La den stå i 5 minutter før servering.