Bakt sesamkylling

Bakt sesamkylling

oppskrift på bakt sesamkylling som er enkel å lage, full av smak og perfekt som hovedrett. prøv denne deilige oppskriften i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer soyasaus
  • 2. 1/4 kopp ristet sesamfrø
  • 3. 2 spiseskjeer hvetemel
  • 4. 1/4 teskje salt
  • 5. 1 klype malt svart pepper
  • 6. 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvdelar
  • 7. 2 spiseskjeer smør, smeltet

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
  2. 22. Legg soyasaus i en ildfast form på 23 x 33 cm. På et stykke bakepapir blandes sesamfrø, mel, salt og pepper. Dypp kyllingbitene i soyasausen for å dekke dem, og vend dem deretter i sesamfrøblandingen. Legg kyllingbitene i ett lag i ildfastformen, og drypp over smeltet smør.
  3. 33. Stek ved 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit) i omtrent 40 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt, mør, og saften renner klart. Pensle med stekefettet en gang under steketiden. Pynt eventuelt med ekstra sesamfrø, og server.