
Hash Brown Pizza
Lær hvordan du lager en deilig hash brown pizza med sprø hash browns og smakfull topping. Perfekt for en rask lunsj eller middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 4 spiseskjeer rapsolje
- 3 kopper revet potet
- 2 egg
- 2 spiseskjeer mel
- 1 kopp Pimento-ost, oppskrift følger
- 8 unser frokostpølse, kokt og smuldret
- 4 egg, stekt med plommesiden opp
- 1/2 kopp skivede vårløk
- 3 kopper revet ekstra-sharp Cheddar
- 1/2 kopp majones
- 1/2 teskje cayennepepper
- 1/4 teskje hvitløkspulver
- 1/4 teskje løkpulver
- 8 unser kremost, romtemperert
- To små glass à 4 unser med hakkede pimentos, drenert
- 1 jalapeño, uten frø og finhakket, valgfritt
- Salt og nykvernet svart pepper
Fremgangsmåte
- 1Varm opp 2 spiseskjeer av oljen i en 25-centimeters tungbunnet panne eller støpejernspanne. Bland potetene med eggene og melet. Legg potetblandingen i pannen og fordel jevnt over overflaten, og trykk lett for å danne en løs burger. Uten å røre, kok til undersiden er sprø, ca. 4 til 5 minutter. Bruk en tallerken til å snu og legg hash brownsene tilbake i pannen med den stekte siden opp. Stek videre til de er sprø, ytterligere 4 til 5 minutter, og fjern deretter fra pannen. Skjær i kvarter og topp hver kvart med 1/4 kopp Pimento-ost, 2 unser frokostpølse, 1 stekt egg og litt finhakket vårløk til servering.
- 2I en kjøkkenmaskin utstyrt med eltekrok, tilsett ost, majones, cayennepepper, hvitløkspulver, løkpulver, kremost, pimentos og jalapeños hvis du bruker det. Pisk på middels hastighet til alt er godt blandet. Smak til med salt og pepper.