Amish frokostgrateng
oppskrift på Amish Breakfast Bake - en smakfull og mettende frokost som er enkel å lage. Perfekt for helgen eller når du vil nyte noe godt.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1 stor Anaheim-chilipepper
- 2 (340 gram) pakker med redusert fett svinepølse (for eksempel Jimmy Dean®)
- 1 kopp hakket søt løk
- 1 kopp hakket zucchini
- 1 kopp hakket paprika
- 18 egg, lett pisket
- 1 (900 gram) pakke med frosne hash brown-poteter i sørvestlig stil, tint
- 3 kopper revet redusert fett Cheddar-ost
- 2 kopper lavfett cottage cheese med små curd
- 1 ½ kopper revet redusert fett Swiss-ost
Fremgangsmåte
- 1Sett ovnracket omtrent 15 centimeter fra varmekilden og forvarm ovnens grille. Legg et bakepapir på et stekebrett.
- 2Kutt Anaheim-paprikaen i to på langs; fjern og kast stilk, frø og ribber. Legg paprikaen, med snittsiden ned, på det forberedte stekebrettet.
- 3Stek under den forvarmede grillen til skinnet på paprikaen har blitt svart og bobler, 5 til 8 minutter. Legg den svarte paprikaen i en bolle og dekk tett med plastfolie. La paprikaen dampe mens den avkjøles, ca. 20 minutter. Fjern og kast skinnet; hakk paprikaen.
- 4Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Smør en 23x33 cm stor ildfast form.
- 5Stek og rør ut pølsen i en stor stekepanne på middels høy varme til den er brunet og smuldret, 5 til 7 minutter; bruk en hullsleiv for å overføre pølsen til en tallerken, og la fettet bli igjen i pannen.
- 6Sett pannen tilbake på middels høy varme. Surr løk, squash, paprika og Anaheim-paprika i den varme pannen til de er akkurat møre, ca. 4 minutter.
- 7Rør sammen egg, hash browns, cheddarost, cottage cheese og sveitserost i en stor bolle; tilsett pølse og de sauterte grønnsakene og rør om. Hell eggeblandingen i den forberedte formen.
- 8Stek i den forvarmede ovnen til eggene er stivnet og blandingen bobler, ca. 70 minutter. La den avkjøle i 10 minutter før du skjærer i den.