Hello Fresh Mobile Banner
Amish frokostgrateng

Amish frokostgrateng

oppskrift på Amish Breakfast Bake - en smakfull og mettende frokost som er enkel å lage. Perfekt for helgen eller når du vil nyte noe godt.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1 stor Anaheim-chilipepper
  • 2 (340 gram) pakker med redusert fett svinepølse (for eksempel Jimmy Dean®)
  • 1 kopp hakket søt løk
  • 1 kopp hakket zucchini
  • 1 kopp hakket paprika
  • 18 egg, lett pisket
  • 1 (900 gram) pakke med frosne hash brown-poteter i sørvestlig stil, tint
  • 3 kopper revet redusert fett Cheddar-ost
  • 2 kopper lavfett cottage cheese med små curd
  • 1 ½ kopper revet redusert fett Swiss-ost

Fremgangsmåte

  1. 1Sett ovnracket omtrent 15 centimeter fra varmekilden og forvarm ovnens grille. Legg et bakepapir på et stekebrett.
  2. 2Kutt Anaheim-paprikaen i to på langs; fjern og kast stilk, frø og ribber. Legg paprikaen, med snittsiden ned, på det forberedte stekebrettet.
  3. 3Stek under den forvarmede grillen til skinnet på paprikaen har blitt svart og bobler, 5 til 8 minutter. Legg den svarte paprikaen i en bolle og dekk tett med plastfolie. La paprikaen dampe mens den avkjøles, ca. 20 minutter. Fjern og kast skinnet; hakk paprikaen.
  4. 4Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Smør en 23x33 cm stor ildfast form.
  5. 5Stek og rør ut pølsen i en stor stekepanne på middels høy varme til den er brunet og smuldret, 5 til 7 minutter; bruk en hullsleiv for å overføre pølsen til en tallerken, og la fettet bli igjen i pannen.
  6. 6Sett pannen tilbake på middels høy varme. Surr løk, squash, paprika og Anaheim-paprika i den varme pannen til de er akkurat møre, ca. 4 minutter.
  7. 7Rør sammen egg, hash browns, cheddarost, cottage cheese og sveitserost i en stor bolle; tilsett pølse og de sauterte grønnsakene og rør om. Hell eggeblandingen i den forberedte formen.
  8. 8Stek i den forvarmede ovnen til eggene er stivnet og blandingen bobler, ca. 70 minutter. La den avkjøle i 10 minutter før du skjærer i den.