Asiatisk wok med bok choy

Asiatisk wok med bok choy

Lær hvordan du lager en deilig asiatisk bok choy stir fry med enkle ingredienser. Perfekt for en rask og sunn middag. Oppskrift for hele familien!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 3 kvadrater Land O'Lakes® Teriyaki Saute Express®
  • 1 (14 unse) pakke kyllingbrystfilet, skåret i bitestore biter
  • 1 kopp snøerter, renset og delt i to
  • 1/2 kopp skivet løk
  • 1 (15 unse) boks hele straw-sopp, drenert
  • 1 (8 unse) boks skivede vannkastanjer, drenert
  • 3 kopper skivet bok choy

Fremgangsmåte

  1. 1Smelt 2 Saute Express®-biter i en 12-tommers non-stick panne over middels varme; tilsett kylling. Kok, rør ofte, i 5 til 6 minutter eller til den er gyldenbrun og gjennomstekt. Ta ut av pannen; hold varm.
  2. 2Smelt den gjenværende Saute Express®-biten i samme panne over middels varme; tilsett snøgresskar, løk, sopp og vannkastanjer. Kok i 2 til 3 minutter eller til løk og snøgresskar er sprøtt møre; tilsett bok choy. Kok i 3 til 5 minutter eller til grønnsakene er visnet og stilkene er sprøtt møre.
  3. 3Tilsett kylling; vend forsiktig.