Krydret gresskorsavning med havregryn

Krydret gresskorsavning med havregryn

oppskrift på spices pumpkin oats, en varm og smakfull frokost med krydder og gresskar, perfekt for høstsesongen

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 2 kopper vann
  • 1 kopp havregrynsflak
  • 1 klype salt
  • 1/2 kopp gresskarpuré
  • 1 teskje malt ingefær
  • 1/2 teskje malt kanel
  • 1/3 kopp hvitt sukker, eller etter smak
  • 1/3 kopp kokosmelk, eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp vann i en kjele. Tilsett havregryn og salt, og skru ned varmen til middels-lav. Kok og rør til blandingen begynner å småkoke, ca. 5 minutter.
  2. 2Rør inn gresskarpuré, ingefær og kanel i havregrynsblandingen; la det småkoke igjen. Rør inn sukker og kokosmelk; kok opp og rør til blandingen har ønsket konsistens.