Krydret gresskorsavning med havregryn
oppskrift på spices pumpkin oats, en varm og smakfull frokost med krydder og gresskar, perfekt for høstsesongen
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- 2 kopper vann
- 1 kopp havregrynsflak
- 1 klype salt
- 1/2 kopp gresskarpuré
- 1 teskje malt ingefær
- 1/2 teskje malt kanel
- 1/3 kopp hvitt sukker, eller etter smak
- 1/3 kopp kokosmelk, eller etter smak
Fremgangsmåte
- 1Kok opp vann i en kjele. Tilsett havregryn og salt, og skru ned varmen til middels-lav. Kok og rør til blandingen begynner å småkoke, ca. 5 minutter.
- 2Rør inn gresskarpuré, ingefær og kanel i havregrynsblandingen; la det småkoke igjen. Rør inn sukker og kokosmelk; kok opp og rør til blandingen har ønsket konsistens.