Kylling med kremet ReaLemon®-saus
oppskrift på saftig kylling med en kremet reaLemon® saus, perfekt for en smakfull middag. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 6 (113 gram) kyllingbryst uten skinn og ben
- 1/4 kopp mel
- 1/4 teskje salt
- 1/4 teskje pepper
- 2 spiseskjeer margarin eller smør
- 1 kopp kyllingbuljong
- 3 spiseskjeer mel
- 1/4 kopp ReaLemon® sitronsaft fra konsentrat
- 1 teskje sukker
- 2 spiseskjeer hakket frisk gressløk
Fremgangsmåte
- 1Skyll kyllingen; tørk den forsiktig med papir. Bland 1/4 kopp mel, salt og pepper i en plastpose. Legg i kyllingen, noen om gangen, og rist for å dekke den jevnt.
- 2Stek kyllingen i varm margarin eller smør i en stor stekepanne over middels høy varme i 8 til 10 minutter, eller til den er mør og ikke lenger rosa, og snu den en gang. Juster varmen underveis for å unngå at den blir brent. Ta kyllingen ut av pannen og sett til side, og spar på eventuelle stekefett. Hold varm.
- 3Til sausen, bland buljong og 3 spiseskjeer mel i en beholder med skrukork. Sett på lokket og rist godt; hell det i pannen. Kok opp og rør til sausen tykner og bobler. La det koke og rør i ett minutt til. Rør inn ReaLemon® og sukker, og varm opp. Server sausen over kyllingen. Strø over finhakket gressløk.