Hello Fresh Mobile Banner
Kylling med kremet ReaLemon®-saus

Kylling med kremet ReaLemon®-saus

oppskrift på saftig kylling med en kremet reaLemon® saus, perfekt for en smakfull middag. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 6 (113 gram) kyllingbryst uten skinn og ben
  • 1/4 kopp mel
  • 1/4 teskje salt
  • 1/4 teskje pepper
  • 2 spiseskjeer margarin eller smør
  • 1 kopp kyllingbuljong
  • 3 spiseskjeer mel
  • 1/4 kopp ReaLemon® sitronsaft fra konsentrat
  • 1 teskje sukker
  • 2 spiseskjeer hakket frisk gressløk

Fremgangsmåte

  1. 1Skyll kyllingen; tørk den forsiktig med papir. Bland 1/4 kopp mel, salt og pepper i en plastpose. Legg i kyllingen, noen om gangen, og rist for å dekke den jevnt.
  2. 2Stek kyllingen i varm margarin eller smør i en stor stekepanne over middels høy varme i 8 til 10 minutter, eller til den er mør og ikke lenger rosa, og snu den en gang. Juster varmen underveis for å unngå at den blir brent. Ta kyllingen ut av pannen og sett til side, og spar på eventuelle stekefett. Hold varm.
  3. 3Til sausen, bland buljong og 3 spiseskjeer mel i en beholder med skrukork. Sett på lokket og rist godt; hell det i pannen. Kok opp og rør til sausen tykner og bobler. La det koke og rør i ett minutt til. Rør inn ReaLemon® og sukker, og varm opp. Server sausen over kyllingen. Strø over finhakket gressløk.