Panert Picante Kylling
Lær hvordan du lager smakfull og sprø panert pikant kylling. En enkel oppskrift med krydret smak, perfekt for middagen. Perfekt for en smakfull kveld.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 4 skinnfrie, benfrie kyllingbryst, skåret i terninger
- 1 kopp kulturmelk
- 1/2 kopp selvhevende mel, eller etter behov
- 1/4 teskje krydret salt (som Season-All®), eller etter smak
- salt og nykvernet svart pepper etter smak
- 3 spiseskjeer vegetabilsk olje, eller mer etter behov
- 1 (16 unse) krukke med picante-saus
Fremgangsmåte
- 1Bland kylling og kulturmelk i en bolle. Sett i kjøleskapet i 20 til 30 minutter.
- 2Bland mel, krydret salt, salt og svart pepper i en bolle.
- 3Sil av kulturmelken fra kyllingen og tørk forsiktig med tørkepapir. Vend kyllingen i melet blanding til den er godt dekket på alle sider.
- 4Varm opp olje i en kjele over middels varme.
- 5Stek kyllingen i to omganger i den varme oljen til den ikke lenger er rosa i midten og saften er klar, ca. 10 minutter per omgang; la renne av på en tallerken med tørkepapir.
- 6Rens kjelen og sett den tilbake på middels varme. Rør kylling og picantesaus sammen i pannen; kok opp til det er varmt, ca. 5 minutter.