Krydrede London Broil med blåmuggostsmør
Lær hvordan du lager en smakfull london broil med blåmuggostsmør. En enkel og deilig hovedrett perfekt for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 3 spiseskjeer smuldret blåmuggost
- 2 spiseskjeer smør, myknet
- 1 teskje fersk gressløk (valgfritt)
- 1 spiseskje grovkvernet svart pepper
- 1 teskje hvitløkssalt
- 1 teskje løkpulver
- 1/4 teskje malt cayennepepper
- 1 (900 gram) storfe flank steak
- 2 spiseskjeer olivenolje, delt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm grillen på lav varme.
- 2I en bolle, bland blåmuggost, smør og gressløk. Sett til side. I en separat bolle, bland svart pepper, hvitløksalt, løkpulver og cayennepepper.
- 3Gni biffen inn med olivenolje. Dekk begge sider av kjøttet med krydderblandingen, og gni inn for hånd eller trykk med en slikkepott.
- 4Lett olj grillristen. Legg kjøttet på grillen, og stek i 10 til 15 minutter på hver side, eller til ønsket stekegrad. Grill til sjelden eller medium-sjelden for best smak. Ta av grillen, og skjær i tynne strimler på langs. Topp med en stor klatt blåmuggostsmør, og server.