Krydrede London Broil med blåmuggostsmør

Krydrede London Broil med blåmuggostsmør

Lær hvordan du lager en smakfull london broil med blåmuggostsmør. En enkel og deilig hovedrett perfekt for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 spiseskjeer smuldret blåmuggost
  • 2 spiseskjeer smør, myknet
  • 1 teskje fersk gressløk (valgfritt)
  • 1 spiseskje grovkvernet svart pepper
  • 1 teskje hvitløkssalt
  • 1 teskje løkpulver
  • 1/4 teskje malt cayennepepper
  • 1 (900 gram) storfe flank steak
  • 2 spiseskjeer olivenolje, delt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm grillen på lav varme.
  2. 2I en bolle, bland blåmuggost, smør og gressløk. Sett til side. I en separat bolle, bland svart pepper, hvitløksalt, løkpulver og cayennepepper.
  3. 3Gni biffen inn med olivenolje. Dekk begge sider av kjøttet med krydderblandingen, og gni inn for hånd eller trykk med en slikkepott.
  4. 4Lett olj grillristen. Legg kjøttet på grillen, og stek i 10 til 15 minutter på hver side, eller til ønsket stekegrad. Grill til sjelden eller medium-sjelden for best smak. Ta av grillen, og skjær i tynne strimler på langs. Topp med en stor klatt blåmuggostsmør, og server.