Hello Fresh Mobile Banner
Stekte svinekoteletter II

Stekte svinekoteletter II

lær hvordan du lager saftige og deilige ovnsbakte svinekoteletter med en enkel oppskrift. perfekt for en smakfull middag på kort tid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 spiseskjeer olivenolje
  • 4 tykke skiver uten ben av svinekjøtt (svinekoteletter)
  • 2 spiseskjeer mørkbrunt sukker
  • 1/2 teskje salt
  • 1/2 teskje malt svart pepper
  • 1/2 teskje tørket sennep
  • 1 spiseskje fersk sitronsaft
  • 1 (280 gram) boks med tomatsaus
  • 1/4 kopp vann

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2Varm opp olivenolje i en middels stor stekepanne på middels varme. Legg svinekotelettene i pannen, og brun dem i omtrent 5 minutter på hver side. Ta dem av varmen.
  3. 3Bland brunt sukker, salt, pepper og tørket sennep i en liten bolle.
  4. 4Legg svinekotelettene i en middels stor ildfast form. Dryss med sitronsaft, krydre med brunt sukker og krydderblanding, og dekk med tomatsaus. Hell vann i ildfaste formen.
  5. 5Dekk til, og stek i ovnen ved 175 grader Celsius i 1 time, til en indre temperatur på 63 grader Celsius (145 grader Fahrenheit).