Stekte svinekoteletter II
lær hvordan du lager saftige og deilige ovnsbakte svinekoteletter med en enkel oppskrift. perfekt for en smakfull middag på kort tid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 3 spiseskjeer olivenolje
- 4 tykke skiver uten ben av svinekjøtt (svinekoteletter)
- 2 spiseskjeer mørkbrunt sukker
- 1/2 teskje salt
- 1/2 teskje malt svart pepper
- 1/2 teskje tørket sennep
- 1 spiseskje fersk sitronsaft
- 1 (280 gram) boks med tomatsaus
- 1/4 kopp vann
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2Varm opp olivenolje i en middels stor stekepanne på middels varme. Legg svinekotelettene i pannen, og brun dem i omtrent 5 minutter på hver side. Ta dem av varmen.
- 3Bland brunt sukker, salt, pepper og tørket sennep i en liten bolle.
- 4Legg svinekotelettene i en middels stor ildfast form. Dryss med sitronsaft, krydre med brunt sukker og krydderblanding, og dekk med tomatsaus. Hell vann i ildfaste formen.
- 5Dekk til, og stek i ovnen ved 175 grader Celsius i 1 time, til en indre temperatur på 63 grader Celsius (145 grader Fahrenheit).