Grillet kyllingsalat med sesongens frukt

Grillet kyllingsalat med sesongens frukt

Lær hvordan du lager en frisk og smakfull grillet kyllingsalat med sesongens frukt. Perfekt for en lett sommermiddag eller lunsj.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund skinn- og benfri kyllingbrysthalvdel
  • 1/2 kopp pekannøtter
  • 1/3 kopp rødvinseddik
  • 1/2 kopp hvitt sukker
  • 1 kopp vegetabilsk olje
  • 1/2 løk, finhakket
  • 1 teskje malt sennep
  • 1 teskje salt
  • 1/4 teskje malt hvit pepper
  • 2 hoder Bibb-salat – skylt, tørket og revet
  • 1 kopp ferske jordbær i skiver

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm grillen til høy varme.
  2. 2Lett olj grillristen. Grill kyllingen i 8 minutter på hver side, eller til saften renner ut. Fjern fra varmen, avkjøl, og skjær i skiver.
  3. 3I mellomtiden, plasser pecannøtter i en tørr stekepanne over middels høy varme. Kok pecannøttene til de er duftende, og rør ofte, i omtrent 8 minutter. Fjern fra varmen, og sett til side.
  4. 4I en blender, bland rødvinseddik, sukker, vegetabilsk olje, løk, sennep, salt og pepper. Kjør til det er jevnt.
  5. 5Legg salat på serveringsfat. Topp med skiver av grillet kylling, jordbær og pecannøtter. Drypp over dressingen før servering.