Banan- og blåbærmuffins

Banan- og blåbærmuffins

Lær hvordan du lager deilige banan- og blåbærmuffins med enkel oppskrift. Perfekt til frokost eller som sunn snacks. Rask og enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 2 kopper fullkornsmel
  • 1/3 kopp brunt sukker
  • 1/2 teskje malt kanel
  • 2 teskjeer bakepulver
  • 1 teskje natron
  • 1 1/2 kopper moste bananer
  • 4 eggehviter
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1 kopp ferske blåbær

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en muffinsform med 12 hull lett.
  2. 2I en stor bolle, bland sammalt hvete, brunt sukker, kanel, bakepulver og natron. I en separat bolle, bland bananene, eggehvitene og vaniljeekstraktet.
  3. 3Bland bananblandingen inn i melblandingen til den er jevn. Vend inn blåbærene. Fordel røren i den forberedte muffinsformen.
  4. 4Stek i 16 minutter i den forvarmede ovnen, eller til en kakepinne satt inn i midten av en muffins kommer ut ren.