Banan- og blåbærmuffins
Lær hvordan du lager deilige banan- og blåbærmuffins med enkel oppskrift. Perfekt til frokost eller som sunn snacks. Rask og enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 2 kopper fullkornsmel
- 1/3 kopp brunt sukker
- 1/2 teskje malt kanel
- 2 teskjeer bakepulver
- 1 teskje natron
- 1 1/2 kopper moste bananer
- 4 eggehviter
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 1 kopp ferske blåbær
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en muffinsform med 12 hull lett.
- 2I en stor bolle, bland sammalt hvete, brunt sukker, kanel, bakepulver og natron. I en separat bolle, bland bananene, eggehvitene og vaniljeekstraktet.
- 3Bland bananblandingen inn i melblandingen til den er jevn. Vend inn blåbærene. Fordel røren i den forberedte muffinsformen.
- 4Stek i 16 minutter i den forvarmede ovnen, eller til en kakepinne satt inn i midten av en muffins kommer ut ren.