Søt og krydret svinekjebab med mini-spyd
Oppdag hvordan du lager deilige søte og krydrede svinekjabobs i miniformat. Perfekt til grilling og som snacks for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. Smithfield® Peppercorn & Hvitløk-gyttet, benfri svinefilet, skåret i 32 stykker (1 tomme)
- 1/2 moden ananas, skrelt, kjernet og skåret i 16 stykker (1 tomme)
- 2 store røde paprika, skåret i 16 stykker (1 tomme)
- 16 bambuspyd, 15 cm lange, bløtlagt i vann i 30 minutter og deretter drenert
- 2/3 kopp honning
- 2 spiseskjeer balsamicoeddik
- 2 teskjeer Caribbean jerk-krydderblanding
Fremgangsmåte
- 1Forvarm grillen med risten omtrent 20 centimeter fra varmekilden.
- 2Trekk 2 stykker svinekjøtt, 1 ananasbit og 1 rød paprika på hver spyd. Pakk den eksponerte enden av hvert spyd inn i folie for å forhindre at det brenner seg.
- 3Bland honning, eddik og jerk-krydder til en glasur.
- 4Grill kabobene, vend dem av og til, til svinekjøttet er gjennomstekt, ca. 8 minutter. Pensle kabobene rikelig med honningglasur de siste 2 til 3 minuttene.



