Langtidskokte kyllinglår
oppskrift på saftige og møre kyllinglårstykker som er langsomt kokt for maksimal smak og saftighet. enkel å lage for en deilig middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 250 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- Koking spray
- 5 pund kyllinglår
- 2 teskjeer Cajun-krydder
- 2 teskjeer fuglekrydder
- 1 teskje hvitløkspulver
- salt og nykvernet svart pepper etter smak
- 1 teskje allsidig mel
- 1 kopp barbequesaus
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 120 grader Celsius. Smør en bakeform med kokespray.
- 2Plasser kyllinglår i bakeformen. Strø Cajun-krydder, fuglekrydder, hvitløkspulver, salt og pepper over kyllingen. Strø mel på toppen. Spray kokespray over kyllingen. Dekk bakeformen med aluminiumsfolie.
- 3Stek i den forvarmede ovnen til saften renner klart, omtrent 2 ½ timer. Fjern folien og fordel barbequesaus jevnt over kyllingen.
- 4Fortsett å steke, uten folie, til kyllingen er mør og faller av beinet, omtrent 30 minutter til.