Hello Fresh Mobile Banner
Langtidskokte kyllinglår

Langtidskokte kyllinglår

oppskrift på saftige og møre kyllinglårstykker som er langsomt kokt for maksimal smak og saftighet. enkel å lage for en deilig middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 250 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • Koking spray
  • 5 pund kyllinglår
  • 2 teskjeer Cajun-krydder
  • 2 teskjeer fuglekrydder
  • 1 teskje hvitløkspulver
  • salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • 1 teskje allsidig mel
  • 1 kopp barbequesaus

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 120 grader Celsius. Smør en bakeform med kokespray.
  2. 2Plasser kyllinglår i bakeformen. Strø Cajun-krydder, fuglekrydder, hvitløkspulver, salt og pepper over kyllingen. Strø mel på toppen. Spray kokespray over kyllingen. Dekk bakeformen med aluminiumsfolie.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen til saften renner klart, omtrent 2 ½ timer. Fjern folien og fordel barbequesaus jevnt over kyllingen.
  4. 4Fortsett å steke, uten folie, til kyllingen er mør og faller av beinet, omtrent 30 minutter til.