Raghavans krydderblanding
oppskrift og tips for å lage raghavan's curry blend, en aromatisk kryddermiks som gir en autentisk smak til dine curry-retter.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 8 tørkede chile de arbol-pepper, fjernet stilken og smuldret
- 2 spiseskjeer korianderfrø
- 1 spiseskje spisskummenfrø
- 2 teskjeer gule eller svarte sennepsfrø
- 1 teskje svarte pepperkorn
- 1/2 teskje hele nellikker
- 1 teskje malt gurkemeie
Fremgangsmåte
- 1Mal tørkede arbol-chili, korianderfrø, spisskummenfrø, sennepsfrø, pepperkorn og nellik i en krydderkvern (eller en kaffekvern eller kraftig blender) til konsistensen av finmalt svart pepper. Rør inn gurkemeie. Oppbevar i en lufttett beholder på et kjølig, mørkt sted i opptil 3 måneder.