Big Rays krydrede berusede reker
oppskriften på big ray's spicy drunken shrimp byr på en smakfull og krydret sjømatrett som er enkel å lage. perfekt for fest eller hverdagsmiddag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 (12 flytende unser) boks eller flaske IPA-øl
- 3 grønne løk, skivet
- 2 fedd hvitløk, hakket
- 1 teskje rød pepperflak, eller etter smak
- 1 laurbærblad, eller mer etter smak
- 450 gram rå reker, skrellet og renset
- salt og nykvernet svart pepper etter smak
- 1 spiseskje hakket fersk persille, eller etter smak
Fremgangsmåte
- 1Bland øl, grønn løk, hvitløk, rød pepperflak og laurbærblad i en stor kjele; kok opp. La det småkoke, av og til omrørt, til sausen er redusert til halvparten, ca. 5 til 10 minutter.
- 2Rør inn reker i sausen; kok til de er rosa, 3 til 4 minutter. Smak til med salt og pepper. Pynt rekene med persille.