Hello Fresh Mobile Banner
Big Rays krydrede berusede reker

Big Rays krydrede berusede reker

oppskriften på big ray's spicy drunken shrimp byr på en smakfull og krydret sjømatrett som er enkel å lage. perfekt for fest eller hverdagsmiddag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 (12 flytende unser) boks eller flaske IPA-øl
  • 3 grønne løk, skivet
  • 2 fedd hvitløk, hakket
  • 1 teskje rød pepperflak, eller etter smak
  • 1 laurbærblad, eller mer etter smak
  • 450 gram rå reker, skrellet og renset
  • salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • 1 spiseskje hakket fersk persille, eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Bland øl, grønn løk, hvitløk, rød pepperflak og laurbærblad i en stor kjele; kok opp. La det småkoke, av og til omrørt, til sausen er redusert til halvparten, ca. 5 til 10 minutter.
  2. 2Rør inn reker i sausen; kok til de er rosa, 3 til 4 minutter. Smak til med salt og pepper. Pynt rekene med persille.