Kingombo Patatas
oppskrift på kingombo patatas, en deilig og enkel rett med poteter. perfekte for en rask middag eller helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/2 kopp maismel
- salt og nykvernet svart pepper etter smak
- 2 store poteter, skåret i 1/2-tommers terninger
- 1 pund fersk okra, trimmet og skåret i 1/2-tommers biter
- 1 hvit løk, finhakket
- 1/2 kopp matolje
Fremgangsmåte
- 1Bland maismel, salt og pepper i en stor plastpose med glidelås; tilsett poteter, okra og løk. Lukk posen og rist til grønnsakene er dekket av maismelblandingen.
- 2Varm opp kokende olje i en stor stekepanne over middels varme til den glitrer, men ikke ryker. Legg grønnsakene i den varme oljen og stek til potetene er møre, og okra og løk er blitt brune, ca. 10 til 12 minutter. Overfør de kokte grønnsakene til en tallerken dekket med papirhåndkle ved hjelp av en hullsleiv.



