Skillet Vegetable Medley "Risotto"

Skillet Vegetable Medley "Risotto"

Lær hvordan du lager en smakfull skillet vegetable medley risotto. En enkel og sunn rett perfekt for hele familien. Oppdag oppskriften nå!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 ss olivenolje
  • 1 liten løk, hakket
  • 2 kopper skivede sopp
  • 2 fedd hvitløk, hakket
  • 1/2 kopp tørr hvitvin eller kyllingbuljong
  • 1 (200 g) pakke Green Giant® Riced Cauliflower Medley
  • 340 g asparges, kuttet i 5 cm lange biter
  • 1/4 kopp revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olivenolje i en non-stick panne over middels varme og kok løk i 3 minutter eller til den er myk.
  2. 2Tilsett sopp og hvitløk og kok i 3 minutter.
  3. 3Rør inn vinen og kok opp over høy varme. Skru ned varmen til lav og kok i 1 minutt.
  4. 4Rør inn Green Giant® Riced Cauliflower Medley og kok over middels varme i 4 minutter eller til det er mykt.
  5. 5Tilsett asparges og kok i 2 minutter eller til den er mør. Rør inn parmesanost.