Skillet Vegetable Medley "Risotto"
Lær hvordan du lager en smakfull skillet vegetable medley risotto. En enkel og sunn rett perfekt for hele familien. Oppdag oppskriften nå!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 ss olivenolje
- 1 liten løk, hakket
- 2 kopper skivede sopp
- 2 fedd hvitløk, hakket
- 1/2 kopp tørr hvitvin eller kyllingbuljong
- 1 (200 g) pakke Green Giant® Riced Cauliflower Medley
- 340 g asparges, kuttet i 5 cm lange biter
- 1/4 kopp revet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olivenolje i en non-stick panne over middels varme og kok løk i 3 minutter eller til den er myk.
- 2Tilsett sopp og hvitløk og kok i 3 minutter.
- 3Rør inn vinen og kok opp over høy varme. Skru ned varmen til lav og kok i 1 minutt.
- 4Rør inn Green Giant® Riced Cauliflower Medley og kok over middels varme i 4 minutter eller til det er mykt.
- 5Tilsett asparges og kok i 2 minutter eller til den er mør. Rør inn parmesanost.

