Jalapeño- og ferskkylling

Jalapeño- og ferskkylling

Oppdag en spennende oppskrift på jalapeno peach chicken, perfekt for en smakfull middag. Enkel å lage og full av deilige smaker.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 spiseskje salt
  • 2 skinnfrie, benfrie kyllingbryst
  • 1/2 kopp ferskenmarmelade
  • 1 jalapeño, uten frø og hakket
  • 1 spiseskje olivenolje
  • 1 teskje paprikapulver
  • 1 teskje hvitløkspulver
  • 1 teskje salt
  • 1 teskje nykvernet svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Fyll en bolle med varmt vann; rør inn 1 spiseskje salt til det er nesten oppløst. Legg kyllingbrystene i saltvannet og la dem ligge i minst 15 minutter.
  2. 2La ferskenmarmelade og jalapeño småkoke i en liten kjele over middels lav varme. Reduser varmen til lav.
  3. 3Skyll kyllingen med kaldt vann og tørk den forsiktig med et kjøkkenpapir.
  4. 4Rør sammen olivenolje, paprika, hvitløkspulver, 1 teskje salt og pepper i en bolle til det er godt blandet. Pensle over hver kyllingbit.
  5. 5Plasser kyllingen i Panasonic Countertop Induksjon Ovnens grillpanne. Trykk på "Auto Kok" og velg innstilling 1. Kok kyllingen til saften er klar og renner ut, og snu den halvveis gjennom, ca. 18 minutter. Pensle med fersken-glaze og kok i ytterligere 2 minutter. En hurtigtermometer som settes inn i midten skal vise minst 74 grader Celsius (165 grader Fahrenheit).
  6. 6La kyllingen hvile i 3 til 4 minutter; pensle den igjen med glaze. Drypp resten av glazeen over kyllingen og server.