Ristede, krydrede gresskarkjerner
oppskrift på sprø og krydrede ristede gresskarfrø – perfekt som snack eller tilbehør. enkelt å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 1/2 spiseskje smør, smeltet
- 1 1/2 teskje svartkrydder (for eksempel Chef Paul Prudhommés Blackened Redfish Magic®)
- 1 teskje kosher-salt
- 2 kopper rå gresskarkjerner, skylt og tørket
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 120 grader Celsius. Legg to bakeplater med bakepapir.
- 2Bland smør, krydder og salt i en bolle. Tilsett frøene; rør med en skje til de er jevnt dekket. Fordel dem i ett lag på bakeplatene.
- 3Stek i den forvarmede ovnen, rør om av og til, til de er gyldne og sprø, ca. 45 minutter.