Hello Fresh Mobile Banner
Ristede, krydrede gresskarkjerner

Ristede, krydrede gresskarkjerner

oppskrift på sprø og krydrede ristede gresskarfrø – perfekt som snack eller tilbehør. enkelt å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 1/2 spiseskje smør, smeltet
  • 1 1/2 teskje svartkrydder (for eksempel Chef Paul Prudhommés Blackened Redfish Magic®)
  • 1 teskje kosher-salt
  • 2 kopper rå gresskarkjerner, skylt og tørket

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 120 grader Celsius. Legg to bakeplater med bakepapir.
  2. 2Bland smør, krydder og salt i en bolle. Tilsett frøene; rør med en skje til de er jevnt dekket. Fordel dem i ett lag på bakeplatene.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen, rør om av og til, til de er gyldne og sprø, ca. 45 minutter.