Carne Asada-frokostpomfritt

Carne Asada-frokostpomfritt

oppskrift på carne asada breakfast fries - en deilig og mettende frokost med smak av mexicansk kjøtt, perfekt for helgen eller en spesiell dag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 1 pund storfe skirt steak
  • 2 spiseskjeer carne asada-krydder
  • 1 pakke frosne steak fries (32 unser)
  • 1 boks hakkede tomater (14,5 unser) fra Hunt's®
  • 1/2 kopp hakket løk
  • 4 spiseskjeer hakket frisk koriander
  • 1/2 teskje knuste rød pepperflak, eller etter smak
  • 4 egg
  • 1/2 kopp revet meksikansk osteblanding
  • 3/4 kopp ferdiglaget guacamole

Fremgangsmåte

  1. 1Krydre begge sider av skirtestek med carne asada-krydder. La det marinere i kjøleskapet i minst 30 minutter.
  2. 2Forvarm en utendørsgrill til middels høy varme og pensle risten lett med olje. Stek steken til hver side er godt searret, 6 til 8 minutter per side, eller til ønsket stekegrad. En hurtigtermometer som settes inn i midten bør vise 150 grader Fahrenheit (65 grader Celsius). Overfør steken til en tallerken og la den hvile i 10 minutter før den skjæres i tynne skiver og deretter i små biter. Hold varm.
  3. 3Stek pommes frites etter pakkens anvisninger.
  4. 4Bland tomater, løk, koriander og rød pepperflak i en bolle.
  5. 5Smelt smør i en stekepanne over middels varme. Knekk eggene i pannen og kok til ønsket stekegrad.
  6. 6Fordel pommes frites på fire serveringsfat. Topp med carne asada, noe av tomat- og løkblandingen, revet ost, egg og guacamole.