Silpancho fra Cochabamba, Bolivia

Silpancho fra Cochabamba, Bolivia

oppskriften på silpancho fra cochabamba, bolivia, en tradisjonell boliviansk rett med kjøtt, ris og salat. lær hvordan du lager denne smakfulle retten hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 kopper vann
  • 2 kopper hvit ris
  • 6 poteter, skrellet
  • 1/2 kopp vegetabilsk olje, delt
  • 3 kopper brødsmuler
  • 680 gram storfekjøtt av toppbiff, tynne skiver
  • salt etter smak
  • 6 egg
  • 3 løk, hakket
  • 2 tomater, hakket
  • 2 røde chilipepper (locoto), hakket
  • 3 spiseskjeer olivenolje, eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp 4 kopper vann og ris i en kjele. Skru ned varmen til middels-lav, dekk til, og la det småkoke til risen er mør og væsken er absorbert, ca. 20–25 minutter.
  2. 2Legg potetene i en stor kjele og dekk med saltet vann; kok opp. Skru ned varmen til middels-lav og la det småkoke til potetene er møre, ca. 20 minutter. Sil av vannet. La potetene avkjøles til de er enkle å håndtere, ca. 5 minutter. Skjær dem i 1/2-tommers skiver.
  3. 3Varm opp 1/4 kopp vegetabilsk olje i en dyp stekepanne. Stek de skivede potetene i porsjoner til de er gylne og sprø, ca. 2 minutter på hver side. La dem renne av på kjøkkenpapir.
  4. 4Hell brødsmuler i en flat skål. Krydre storfekjøttet med salt og trykk det inn i brødsmulene slik at det blir jevnt dekket.
  5. 5Varm opp resten av 1/4 kopp vegetabilsk olje i den dype stekepannen. Stek storfekjøttet i porsjoner til det er brunt, ca. 1 1/2 minutt på hver side. La det renne av på kjøkkenpapir.
  6. 6Varm opp en stor non-stick stekepanne over middels varme. Knekk i eggene og stek til de er stivnet, ca. 5 minutter.
  7. 7Bland løk, tomater, chilipepper og olivenolje i en bolle. Krydre med salt.
  8. 8Legg lagvis ris, poteter, storfekjøtt og stekte egg på serveringsfat. Topp med løk- og tomatblandingen.