Beste bokhvete salat

Beste bokhvete salat

oppskrift på en frisk og næringsrik bokhvete salat, perfekt for sommermåltider og sunn kosthold. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 kopper vann
  • 1 kopp bokhvete
  • 1 lime, presset
  • 1 rød løk, hakket
  • 1 tomat, hakket
  • 1/2 kopp hakkede Kalamata-oliven uten stein
  • 1 bunt fersk mynte, hakket
  • 1/2 bunt fersk dill, hakket
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 1 spiseskje risvineddik
  • 1 teskje malt spisskummen
  • salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • 1/3 kopp fetaost

Fremgangsmåte

  1. 1Bland vann og bokhvete i en kjele; kok opp. Skru ned varmen og la det småkoke til vannet er absorbert, ca. 10 minutter.
  2. 2Hell limesaft i en bolle; tilsett løk, tomat, Kalamata-oliven, mynte og dill. Rør inn olivenolje, risvineddik, spisskummen, salt og pepper. Tilsett bokhvete og rør til alle ingrediensene er godt blandet. Topp med fetaost.