Big Game Pizza Ring
oppskrift på en deilig big game pizza ring. perfekt for fest eller helgemiddager. enkel å lage med få ingredienser. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1. 2 bokser (ca. 225 g) ferdigkjøpte croissant-deig
- Kokespray
- 1/2 kopp pizzasaus
- 1 teskje tørket oregano
- 1/2 kopp revet Stella® mozzarellaost
- 1/4 kopp revet Stella® Asiagoost
- 1/4 kopp revet Stella® Parmesanost
- 85 gram pepperoni i skiver, delt i fire
- 1 kopp marinara-saus, oppvarmet
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 177 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2Ta ut crescentrullene fra tuben, kjevle dem ut, og hold to ruller sammen for å lage åtte rektangler. På en bakeplate eller pizzastein som er sprayet med matlagingsspray, lag en ring ved å plassere de korte endene med spissene inn mot midten, og de lange delene ut. Lag en åpen sirkel i midten (ca. 12,7 cm i diameter). Overlapp hjørnene på de korte endene for å forhindre at fyllet lekker ut.
- 3Fordel pizzasaus rundt hele ringen nærmest midten. Strø oregano over sausen for ekstra smak. Legg ost og pepperoni på toppen av sausen, og brett de ytre kantene av crescentrullene inn mot midten. Pass på å overlappe alt for å holde fyllet inne.
- 4Strø ekstra oregano og Stella Parmesan-ost over bunnen etter smak. Stek ved 177 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i ca. 15 minutter, eller til den er gyllenbrun.
- 5Skjær i biter og server med marinara-saus til dipping.