Bestefar Buick sin berømte potetsalat

Bestefar Buick sin berømte potetsalat

oppskriften på grandpa buick's berømte potetsalat er enkel å lage og perfekt for sommerfesten. lær hvordan du lager den trinn for trinn.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 6
forrett

Ingredienser

  • 3 pund røde poteter
  • 3 bokser (4,5 unser) små reker, avrent
  • 2 søt løk, finhakket
  • 6 hardkokte egg, skivet i 1/8-tommers skiver
  • 1 (16 unser) glass søte sylteagurker, avrent og finhakket
  • 1/2 kopp majones
  • salt og nykvernet svart pepper etter smak
  • en klype paprika, eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Legg røde poteter i en stor kjele og dekk med saltet vann; kok opp. Skru ned varmen til middels-lav og la småkoke til de er møre, og skallet begynner å sprekke, omtrent 20 minutter. Sil av vannet og la potetene avkjøles. Skrell de avkjølte potetene og skjær dem i 1/8-tommers terninger.
  2. 2Legg poteter, reker, løk, hardkokte egg, sylteagurk og majones i en stor salatbolle og rør forsiktig sammen. Krydre med salt og svart pepper; strø paprika over toppen av salaten. La salaten stå i kjøleskapet i minst 3 timer før servering.