Bestefar Buick sin berømte potetsalat
oppskriften på grandpa buick's berømte potetsalat er enkel å lage og perfekt for sommerfesten. lær hvordan du lager den trinn for trinn.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 6
forrett
Ingredienser
- 3 pund røde poteter
- 3 bokser (4,5 unser) små reker, avrent
- 2 søt løk, finhakket
- 6 hardkokte egg, skivet i 1/8-tommers skiver
- 1 (16 unser) glass søte sylteagurker, avrent og finhakket
- 1/2 kopp majones
- salt og nykvernet svart pepper etter smak
- en klype paprika, eller etter smak
Fremgangsmåte
- 1Legg røde poteter i en stor kjele og dekk med saltet vann; kok opp. Skru ned varmen til middels-lav og la småkoke til de er møre, og skallet begynner å sprekke, omtrent 20 minutter. Sil av vannet og la potetene avkjøles. Skrell de avkjølte potetene og skjær dem i 1/8-tommers terninger.
- 2Legg poteter, reker, løk, hardkokte egg, sylteagurk og majones i en stor salatbolle og rør forsiktig sammen. Krydre med salt og svart pepper; strø paprika over toppen av salaten. La salaten stå i kjøleskapet i minst 3 timer før servering.