Cheeseburger-suppe
Lær hvordan du lager en deilig cheeseburger chowder med vår enkle oppskrift. Perfekt for kalde dager og cheeseburger-elskere!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 pund kjøttdeig av storfe
- 2 bokser (15 unser) hakkede nye poteter
- 1 kopp hakket løk
- 4 kopper melk
- 1 pund bearbeidet ost (som Velveeta®), i biter
- 1/2 pund skarp Cheddarost, i biter
- nykvernet svart pepper etter smak
- 2/3 kopp potetmos (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Varm opp en stor gryte eller en nederlandsk ovn over middels høy varme. Stek og rør inn storfekjøtt til det er brunt og smuldrende, 5 til 7 minutter; sil av fettet og kast det. Tilsett terningkastede poteter og løk; kok og rør til løken er myk, 5 til 10 minutter.
- 2Bland melk, bearbeidet ostefor og Cheddar-ost inn i storfekjøttblandingen; kok opp. Skru ned varmen og la det småkoke, rør ofte, til det er gjennomvarmt og osten er smeltet, 15 til 20 minutter; smak til med pepper. Tilsett potetmos for en tykkere suppe; kok til det er gjennomvarmt og har fått en tykk konsistens, ca. 5 minutter.