Hello Fresh Mobile Banner
Cheeseburger-suppe

Cheeseburger-suppe

Lær hvordan du lager en deilig cheeseburger chowder med vår enkle oppskrift. Perfekt for kalde dager og cheeseburger-elskere!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 pund kjøttdeig av storfe
  • 2 bokser (15 unser) hakkede nye poteter
  • 1 kopp hakket løk
  • 4 kopper melk
  • 1 pund bearbeidet ost (som Velveeta®), i biter
  • 1/2 pund skarp Cheddarost, i biter
  • nykvernet svart pepper etter smak
  • 2/3 kopp potetmos (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp en stor gryte eller en nederlandsk ovn over middels høy varme. Stek og rør inn storfekjøtt til det er brunt og smuldrende, 5 til 7 minutter; sil av fettet og kast det. Tilsett terningkastede poteter og løk; kok og rør til løken er myk, 5 til 10 minutter.
  2. 2Bland melk, bearbeidet ostefor og Cheddar-ost inn i storfekjøttblandingen; kok opp. Skru ned varmen og la det småkoke, rør ofte, til det er gjennomvarmt og osten er smeltet, 15 til 20 minutter; smak til med pepper. Tilsett potetmos for en tykkere suppe; kok til det er gjennomvarmt og har fått en tykk konsistens, ca. 5 minutter.