Hello Fresh Mobile Banner
Bananpannekaker uten gluten, naturlig søtet

Bananpannekaker uten gluten, naturlig søtet

oppskrift på glutenfrie bananpannekaker søtet med naturlige ingredienser, perfekte til frokost eller brunch. enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1 2/3 kopper brunt riskremel
  • 1 kopp sorghummel
  • 3/4 kopp byggmel
  • 1/4 kopp knuste chiafrø
  • 1 1/2 spiseskje bakepulver
  • 3 3/4 kopper bananpuré
  • 3/4 kopp hakkede valnøtter
  • 3 egg
  • 1/2 kopp riskremelk
  • 1/2 kopp eplesaus
  • 1/2 kopp vegetabilsk olje
  • 1 3/4 teskjeer salt
  • 1 1/2 teskjeer malt kanel

Fremgangsmåte

  1. 1Visp sammen brunt riskrem, sorghummel, hirsemel, knuste chiafrø og bakepulver i en bolle. Visp sammen bananpuré, valnøtter, egg, riskrem, eplesaus, vegetabilsk olje, salt og kanel i en stor separat bolle. Visp inn melet i bananblandingen til en jevn, tykk røre dannes.
  2. 2Varm opp en takke eller stor stekepanne på middels høy varme. Legg store skjeer med røre på takken, og fordel dem etter behov for å danne pannekaker. Stek til det dannes bobler og kantene er tørre, ca. 3–4 minutter. Snu og stek til de er gyldne på den andre siden, 2–3 minutter. Gjenta med resten av røren.