Søt maispudding

Søt maispudding

oppskrift på søt maispudding, en kremet og søt dessert perfekt for sommeren. enkel å lage og smakfull for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 6
dessert

Ingredienser

  • 2 kopper vann
  • 2 ferske maiskolber, kornene skåret av
  • 1/4 kopp tapiokamel
  • 1/3 kopp vann
  • 1 kopp superfint sukker
  • 1 kopp usøtet kokosnøttkrem
  • 1 1/2 teskjeer salt

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp 2 kopper vann i en liten kjele; kok maiskornene i det kokende vannet til de er møre. Rør inn sukkeret i blandingen.
  2. 2Visp tapiokamel med 1/3 kopp vann i en bolle til du har en tykk slurry; rør slurryen inn i maisblandingen og kok til blandingen tykner. Ta av varmen. Fordel i fire separate skåler.
  3. 3Bland kokosmelk og salt i en liten kjele og varm opp over middels lav varme til det småkoker, vær forsiktig så det ikke koker over, til det er gjennomvarmt; hell over puddingen før servering.