
Tres Leches
oppskrift på tres leches, en søt og fuktig melkedessert som passer perfekt til enhver anledning. lær hvordan du lager den steg for steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 6 egg
- 1 kopp sukker
- 1/8 teskje salt
- 1 kopp mel
- 1 boks søtet kondensert melk
- 1 boks hermetisk melk
- 2 kopper helmelk, varm
- 1 teskje mandelessens
- 2 teskjeer vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Pisk egg, sukker og salt til det er tredoblet i volum. Vend inn melet. Hell blandingen i en bakeform på 23 x 28 cm, kledd med bakepapir, og stek i 25 til 30 minutter. La avkjøle.
- 2Fjern bakepapiret og sett kaken tilbake i formen. Med en gaffel, stikk hull over hele toppen av kaken. Bland sammen de resterende ingrediensene og hell over kaken. La væsken trekke inn i minst 2 timer. Server med fersk frukt og pisket krem.