Tres Leches

Tres Leches

oppskrift på tres leches, en søt og fuktig melkedessert som passer perfekt til enhver anledning. lær hvordan du lager den steg for steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 6 egg
  • 1 kopp sukker
  • 1/8 teskje salt
  • 1 kopp mel
  • 1 boks søtet kondensert melk
  • 1 boks hermetisk melk
  • 2 kopper helmelk, varm
  • 1 teskje mandelessens
  • 2 teskjeer vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Pisk egg, sukker og salt til det er tredoblet i volum. Vend inn melet. Hell blandingen i en bakeform på 23 x 28 cm, kledd med bakepapir, og stek i 25 til 30 minutter. La avkjøle.
  2. 2Fjern bakepapiret og sett kaken tilbake i formen. Med en gaffel, stikk hull over hele toppen av kaken. Bland sammen de resterende ingrediensene og hell over kaken. La væsken trekke inn i minst 2 timer. Server med fersk frukt og pisket krem.