Apple opp-ned-kaker

Apple opp-ned-kaker

oppskrifter på apple upside-down cakes som er perfekte for enhver anledning. enkel å lage, smakfull og visuell imponerende dessert.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1 kopp Marzetti's® Old Fashioned Caramel Dip
  • 4 gylne delikate epler, skrellet, kjernet og skåret i 1/2-tommers biter
  • 1/2 teskje malt kanel
  • 2 spiseskjeer vann
  • 1 (18,25 unser) pakke krydderkakemiks
  • 1 (3,4 unser) pakke instant vaniljepuddingmiks
  • 1/4 kopp vegetabilsk olje
  • 1/4 kopp rømme
  • 4 store egg

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Smør to store muffinsformer med seks former hver.
  2. 2I en mikrobølgesikker bolle, bland epler, kanel og vann, og varm opp i mikrobølgeovnen i 3-4 minutter. Eplene skal være lett møre. Sil av vannet og vend eplene inn i 1 kopp Marzetti Old Fashioned Caramel Dip.
  3. 3Fordel eplene jevnt i hver form.
  4. 4I en stor bolle, bland kakeblandingen, pudding, olje, rømme og egg, og rør på middels hastighet til det er jevnt. Fordel røren jevnt over eplene.
  5. 5Stek i 15-18 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten av hver kake kommer ut ren.
  6. 6La kakene avkjøle i 8 minutter. Vend forsiktig ut kakene av formene. Noen eplebiter kan trenge å bli flyttet på plass igjen. La kakene avkjøle helt.
  7. 7I en mikrobølgesikker beholder, varm opp resten av Marzetti Old Fashioned Caramel Dip i 10-30 sekunder, og rør om hver 10. sekund. Hell den varme karamellen over kakene. Server med pisket krem eller iskrem.