Apple opp-ned-kaker
oppskrifter på apple upside-down cakes som er perfekte for enhver anledning. enkel å lage, smakfull og visuell imponerende dessert.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1 kopp Marzetti's® Old Fashioned Caramel Dip
- 4 gylne delikate epler, skrellet, kjernet og skåret i 1/2-tommers biter
- 1/2 teskje malt kanel
- 2 spiseskjeer vann
- 1 (18,25 unser) pakke krydderkakemiks
- 1 (3,4 unser) pakke instant vaniljepuddingmiks
- 1/4 kopp vegetabilsk olje
- 1/4 kopp rømme
- 4 store egg
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Smør to store muffinsformer med seks former hver.
- 2I en mikrobølgesikker bolle, bland epler, kanel og vann, og varm opp i mikrobølgeovnen i 3-4 minutter. Eplene skal være lett møre. Sil av vannet og vend eplene inn i 1 kopp Marzetti Old Fashioned Caramel Dip.
- 3Fordel eplene jevnt i hver form.
- 4I en stor bolle, bland kakeblandingen, pudding, olje, rømme og egg, og rør på middels hastighet til det er jevnt. Fordel røren jevnt over eplene.
- 5Stek i 15-18 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten av hver kake kommer ut ren.
- 6La kakene avkjøle i 8 minutter. Vend forsiktig ut kakene av formene. Noen eplebiter kan trenge å bli flyttet på plass igjen. La kakene avkjøle helt.
- 7I en mikrobølgesikker beholder, varm opp resten av Marzetti Old Fashioned Caramel Dip i 10-30 sekunder, og rør om hver 10. sekund. Hell den varme karamellen over kakene. Server med pisket krem eller iskrem.