Vegansk cashew-rømme

Vegansk cashew-rømme

Lær hvordan du lager en deilig vegansk cashew sour cream. Perfekt som tilbehør til ulike retter, enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 kopp usaltede rå cashewnøtter
  • 1/4 kopp vann, eller etter behov
  • 2 teskjeer eplecidereddik
  • 1/4 teskje salt
  • 1/8 teskje hvitløkpulver
  • 1/8 teskje løkpulver

Fremgangsmåte

  1. 1Legg cashewnøtter i en bolle og dekk med vann. La dem bløtlegge til de er myke, minst 4 timer, men helst over natten.
  2. 2Sil av og skyll cashewnøttene; legg dem i en food processor. Tilsett eplesidereddik, salt, hvitløkspulver og løkpulver. Kjør til det er jevnt og kremaktig, av og til å skrape ned sidene av bollen med en slikkepott, i 3 til 5 minutter.