
Kurkuma-stekt svinekjøtt
oppskrift på krydret gurkemeie stekt svinekjøtt, perfekt for en rask og smakfull hovedrett. enkel å lage med friske ingredienser.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund benfri svinefilet, tynne skiver
- 1 teskje malt gurkemeie
- 3/4 teskje salt
- 1/4 kopp olivenolje, delt
- 1/4 løk, skivet
- 2 teskjeer Worcestershire-saus
- 1 pose (16 unser) frosne wok-grønnsaker
Fremgangsmåte
- 1Gni svinekjøttskivene inn med gurkemeie og salt. Bland inn 1 spiseskje olivenolje; la det marinere i 15 minutter.
- 2Varm opp en wok eller stor stekepanne på høy varme. Hell i de resterende 3 spiseskjeene olivenolje og varm til det glitrer. Legg svinekjøttskivene i wokken i ett jevnt lag og la det koke uten å røre, til saften begynner å komme ut, 2 til 3 minutter. Vend og rør i kjøttet til det er ugjennomsiktig, ca. 2 minutter til.
- 3Skyv svinekjøttet til sidene av wokken og la saften og oljen renne tilbake til midten av wokken, og varm opp i 10 til 15 sekunder. Rør kjøttet tilbake i den varme oljen til det freser, i 2 til 3 minutter. Gjenta denne prosessen to ganger til, til kjøttet er gyllenbrunt.
- 4Skyv svinekjøttet til sidene av wokken; tilsett løk. Kok og rør til løken er gjennomsiktig, ca. 5 minutter. Tilsett Worcestershire-saus og vend løken i sausen. Bland kjøttet tilbake i løkblandingen. Tilsett de frosne grønnsakene og kok til de er møre, ca. 5 minutter.





