Gresskarcrunchpai
oppskrift på pumpkin crunch pie, en smakfull og enkel høstdessert med gresskar, perfekt for høstsesongen. lær hvordan du lager denne deilige kaken enkelt hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- Pai:
- 1 (425 gram) boks med gresskarpuré
- 3 egg
- 1/2 kopp kremfløte
- 1/2 kopp honning
- 1 teskje malt ingefær
- 1/2 teskje malt kanel
- 1 klype malt muskatnøtt
- 1 klype malt nellik
- 1 klype salt
- 1 (23 cm) grahamkjeksbunn
- Topping:
- 2 spiseskjeer smør
- 1/4 kopp honning
- 1 kopp kokosflak
- 1/2 kopp skivede mandler
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2Bland gresskarpuré, egg, fløte, 1/2 kopp honning, ingefær, kanel, muskatnøtt, nellik og salt i en bolle til det er jevnt. Hell fyllet i paibunnen.
- 3Stek paien i den forvarmede ovnen til fyllet nesten har stivnet og kantene begynner å bli brune, ca. 50 til 60 minutter. Ta paien ut av ovnen.
- 4Smelt smør i en kjele på lav varme; rør inn 1/4 kopp honning. Tilsett kokos og mandler; vend godt sammen. Fordel over paien.
- 5Sett paien tilbake i ovnen og stek til toppen er ristet og gyllen, ca. 10 til 15 minutter til.
- 6Ta paien ut av ovnen og la den avkjøle helt.

