Gresskarcrunchpai

Gresskarcrunchpai

oppskrift på pumpkin crunch pie, en smakfull og enkel høstdessert med gresskar, perfekt for høstsesongen. lær hvordan du lager denne deilige kaken enkelt hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • Pai:
  • 1 (425 gram) boks med gresskarpuré
  • 3 egg
  • 1/2 kopp kremfløte
  • 1/2 kopp honning
  • 1 teskje malt ingefær
  • 1/2 teskje malt kanel
  • 1 klype malt muskatnøtt
  • 1 klype malt nellik
  • 1 klype salt
  • 1 (23 cm) grahamkjeksbunn
  • Topping:
  • 2 spiseskjeer smør
  • 1/4 kopp honning
  • 1 kopp kokosflak
  • 1/2 kopp skivede mandler

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2Bland gresskarpuré, egg, fløte, 1/2 kopp honning, ingefær, kanel, muskatnøtt, nellik og salt i en bolle til det er jevnt. Hell fyllet i paibunnen.
  3. 3Stek paien i den forvarmede ovnen til fyllet nesten har stivnet og kantene begynner å bli brune, ca. 50 til 60 minutter. Ta paien ut av ovnen.
  4. 4Smelt smør i en kjele på lav varme; rør inn 1/4 kopp honning. Tilsett kokos og mandler; vend godt sammen. Fordel over paien.
  5. 5Sett paien tilbake i ovnen og stek til toppen er ristet og gyllen, ca. 10 til 15 minutter til.
  6. 6Ta paien ut av ovnen og la den avkjøle helt.